Lapsi esitti tulevansa UFO:n sieppaamaksi – näyttelijän lahjoista täydet pisteet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Halloweenin aikaan niin lapset kuin aikuisetkin pukeutuvat muun muassa erilaisiksi hirviöiksi, mielikuvitushahmoiksi ja julkisuuden henkilöiksi. Nyt videolla nähdään miten eräs poika ottaa kaiken ilon irti omasta asustaan, jossa on avaruusolio.

YouTube-videolla nähdään miten hauskaa pojalla on oman Halloween-naamiaisasunsa kanssa. Puhallettava asu näyttää siltä kuin UFO seisoisi pojan takana ja pitäisi hänestä kiinni. Sen vuoksi poika onkin päättänyt esiintyä kameralle ja esittää tulevansa siepatuksi.

Videolla nähdään miten avaruusolio näyttää kaappaavan pojan, joka taistelee kaikilla voimilla vastaan. Poika yrittää pitää oven karmeista kiinni ja huutaa kauhuissaan kun avaruusolio kuljettaa lasta huoneesta toiseen. Pojalla on niin hyvät näyttelijän lahjat, että hän ansaitsisi suorituksesta Oscar-palkinnon.