Uusi käänne Pikku-Huopalahden kaivoruumiin tutkinnassa – poliisi ei epäile rikosta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Helsingin poliisi sai torstaina 12. marraskuuta aamupäivällä ilmoituksen, jonka mukaan Pikku-Huopalahdessa sijaitsevassa katukaivossa oli tajuton tai liikkumaton henkilö. Kaivosta löytyi kuollut keski-ikäinen mies. Viranomaiset pyysivät silminnäkijähavaintoja paikalta.

– Epäselvistä lähtökohdista huolimatta poliisi on selvittänyt, että kuolemaan ei liity rikosta. Rikos- ja oikeusteknisin tutkimuksin on pystytty sulkemaan pois rikoksen mahdollisuus, kertoo tutkinnanjohtaja, rikostarkastaja rikostarkastaja Petri Rainiala Helsingin poliisilaitokselta.

Asiaa tutkitaan kuolemansyyn selvittämisenä, joka on kokonaan salassa pidettävä, eikä poliisi voi tiedottaa siitä enempää.Yleisöltä saadut tiedot ovat auttaneet tapahtumien selvittämisessä. Poliisi kiittää kaikista saaduista havainnoista.