Mikä kuva! Amanda Harkimo hakee asuntoa kurvikkaalla poseerauksella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunetti on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Nyt kurvikas julkkiskaunotar hakee asuntoa.

Harkimo julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään erittäin kurvikkaat poseerauksen, joka varmasti vangitsee ainakin miesten huomion. Päivityksen varsinainen tarkoitus ei kuitenkaan ollut herutella somessa, vaan hakea Helsingistä uutta asuntoa.

– Mä haen kämppää minimi 50 neliöö ihan max vuokra hinta 1300/kk Helsingistä, jos on itellä tai tutulla tietoo hyvästä sellaisesta voi laittaa DM tai sähköpostilla amandaharkimo@hotmail.com. Lisäksi hakusessa juhlatila corona rajotuksien mukaan joten ei hirveen isoa paikkaa, samoin voi pistää infoa jos sellanen löytyy, Amanda kirjoitti päivityksensä yhteydessä.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Vuosi sitten kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.