Bella Hadid yläosattomissa – tyrmäävän näyttävä punapää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippumalli Bella Hadid on lyöttäytynyt yhteistyöhön losangelesilaisen muotimerkki Chrome Heartsin kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi rajoitettu erä batiikkivärjättyjä t-paitoja, joista kerätyt tulot lahjoitetaan nälkää näkeville lapsille.

Yhteistyö osoittautui menestykseksi, sillä mallisto myytiin loppuun vain viidessä minuutissa. Bella Hadid juhlisti asiaa julkaisemalla Instagram-tilillään sarjan rohkeita otoksia, joissa hän poseeraa yläosattomissa, jaloissaan punaiset platform-kengät ja päässään samaa sävyä oleva peruukki.

Bella Hadid avautui Instagramissa tuoreen yhteistyön taustoista, kertoen tunteneensa murhetta nälkäisiä lapsia ja heidän vähävaraisia vanhempiaan kohtaan. Hän kertoo hoitaneensa t-paitojen batiikkivärjäämisen itse. Hadid myös vihjasi hänen ja Chrome Heartsin yhteistyön jatkuvan lähitulevaisuudessa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Bella 🦋 (@bellahadid) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Bella 🦋 (@bellahadid) jakama julkaisu