Jen Selter outolla videolla – painonnostoa biksuissa autiomaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Tällä kertaa peppujulkkis nähdään hämmentävällä videolla, jossa hän poseeraa keskellä autiomaata niukoissa bikineissä. Eikä siinäkään vielä tarpeeksi, sillä videollaan Jen Selter harrastaa painonnostoa ja esittelee timmin takapuoltaan sen tiimellyksessä.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.