Supermalli nousi altaasta kameran edessä – kuuma vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puertoricolainen supermalli ja näyttelijä Joan Smalls tuli alun perin tunnetuksi kosmetiikkayritys Estée Lauderin kasvona. Uransa aikana nainen on ollut useiden ammattimeikkaajien meikattavana, mikä on opettanut hänelle niksin jos toisenkin.

Nyt näyttävä supermalli on kuvannut itseään matkapuhelimella selfie-videolle, jolla hän nousee uima-altaasta kameran edessä niukassa uimapuvussa. Supermallin upea vartalo pääsee videolla oikeuksiinsa, eikä näyttävä uimapukukaan jää vaille huomiota.

Taannoin kuvankaunis ja upeavartaloinen Joan Smalls esitteli vartaloaan Puerto Ricossa San Juanin maineikkaalla Isla Verde Beachilla, jossa hän keikisteli kameralle häviävän pienissä biksuissa ja on sittemmin muun muassa tanssinut villisti samassa asussa. Hänelle se tuttuun tapaan luonnostuu hyvin.