Malli avautui käyrästä pikkusormestaan – johtuu synnynnäisestä viasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiljattain poptähti Justin Bieberin kanssa avioon astunut malli Hailey Bieber on avautunut sosiaalisessa mediassa seuraajilleen. Nainen on esitellyt lähikuvassa hänen kättään ja kertonut, minkä vuoksi hänen pikkusormensa ei suoristu.

Hailey Baldwinilla on ectrodactyly, joka on synnynnäinen epämuodostuma. 23-vuotiaan mallikaunokaisen kohdalla tämä ilmenee hänen kummassakin kädessään pikkusormien alikehittymisenä. Pikkusormet eivät suoristu lainkaan vaan ne ovat levossakin taipuneena sisäänpäin.

Hailey Baldwin kertoo Instagram-tarinassaan, että hän on itsekin vitsaillut omalla kustannuksellaan, mutta ei jaksa enää. Käyrä pikkusormi johtuu synnynnäisestä viasta, minkä vuoksi nainen toivoisi, että ihmiset eivät enää kauhistelisi ja kommentoisi sitä.

Instagram