Perhettä odotti etuoven takana yllätys – hirvi herkutteli Halloween-kurpitsoilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Metsien ja vuoristojen vieressä maaseudun rauhassa asustelevat ihmiset ovat voineet tottua siihen, että heidän pihansa poikki astelee toisinaan erilaisia metsän asukkeja. Tällä kerralla hirvi ei voinut vastustaa kurpitsojen kiusausta erään omakotitalon pihalla.

Alaskan Anchoragessa asuva perhe oli Halloweenin jälkeen jättänyt koristellut kurpitsat vielä talon etupihalle, koska he eivät olleet muistaneet kerätä niitä pois. Eräänä päivänä kun talon asukas oli avannut etuovensa, häntä oli ensimmäisenä tervehtinyt kurpitsoilla herkutteleva hirvi.

Hirvi oli löytänyt tiensä kurpitsojen luo ja jäänyt syömään niitä aivan etuoven tuntumaan. Hirvi näyttää itsekin katsovan videota kuvaavaa aikuista hieman ihmeissään samalla kun se mutustelee herkullisilla jäätyneillä kurpitsoilla.