Bobby Brown Jr. on kuollut – poliisi tutkii asuntoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Whitney Houstonin ex-mies Bobby Brown on jälleen menettänyt yhden lapsistaan. Hänen 28-vuotias poikansa Bobby Brown Jr. on löydetty kuolleena Los Angelesin kodista. Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta poliisien kerrotaan tutkivan miehen asuntoa.

Kyseessä on jo toinen Bobby Brownin kuollut lapsi. Laulaja Whitney Houstonin ja Bobby Brownin tytär Bobbi Kristina Brown löydettiin tajuttomana kylpyammeesta viisi vuotta sitten. Hän oli koomassa kuusi kuukautta ennen kuolemaansa. Bobbi Brownin tytär oli kuollessaan 22-vuotias.

Sama lähipiiri on kohdannut monta tragediaa. Bobbi Kristina Brownin, entinen poikaystävä Nick Gordon kuoli vuosi sitten. Huumeiden yliannostukset liittyvät kaikkiin perheen kuolemiin. Myös laulaja Bobby Brownilla on todettu historian aikana mielenterveyshäiriöitä ja päihdeongelmia. Hänellä on yhteensä seitsemän lasta, TMZ uutisoi.

https://www.instagram.com/p/BqApeKlHbrT/