Joe Exoticin lakitiimi on varma Trumpin armahtavan hänet – limusiini jo valmiina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin Tiger King -dokumenttisarjasta tunnettu Joe Exotic istuu parhaillaan 22 vuoden vankeustuomiota palkkamurhajuonesta ja eläinrääkkäysrikoksista. Hän on yrittänyt viime kuukausina vedota presidentti Donald Trumpiin, jotta tämä armahtaisi hänet. Trumpille lähetettiin jopa 257-sivuinen muistio, jossa listattiin syitä armahdukselle.

Joe Exoticin lakitiimin kerrotaan olevan varma siitä, että Donald Trump vielä armahtaa entisen eläintarhanpitäjän. Lakitiimiä johtavan Eric Loven mukaan he ovat saaneet useita aiheeseen liittyviä yhteydenottoja Washington D.C.:stä. Love on niin varma armahduksesta, että Exoticia varten on jo etsitty limusiini.

Lakitiimin kerrotaan TMZ-sivuston mukaan tehneen sopimuksen Dallasissa sijaitsevan limusiiniyrityksen kanssa. Limusiiniksi muutettu Dodge Ram -lava-auto on varattuna tiimin käyttöön ympärivuorokautisesti siltä varalta, että Joe Exotic voidaan noutaa sillä vankilasta heti mahdollisen armahduksen tapahtuessa.