Naomi Watts tasapainottelee arjessa: ”Välillä olen superäiti, välillä ojennan lapsille laitteet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläis-australialainen näyttelijä Naomi Watts on tullut monille tunnetuksi useiden suosittujen elokuvaroolien kautta. Yksi tähden kuuluisimmista näyttelijäsuorituksista on kauhuelokuva The Ringissä tehty rooli, josta on jo 18 vuotta aikaa.

Naomi Wattsilla on hänen entisen miehensa Liev Schreiberin kanssa kaksi lasta, 11-vuotias Kai ja 13-vuotias Sasha. Watts on joutunut koronaviruksen aiheuttaman karanteenin aikana miettimään enemmän sitä millainen äiti hän on ja millainen äiti hän haluaisi olla.

Hollywood-tähti kertoo People-sivuston mukaan olevansa toisinaan oikea superäiti. Hän leipoo lasten kanssa kakkuja, pelaa lautapelejä ja opettaa pölynimurin käyttöä. Toisinaan Naomi Watts ei kuitenkaan jaksa suorittaa ja tarvitsee myös omaa aikaa. Tälläisinä hetkinä hän antaa itselleen armoa ja houkuttelee lapsensa joidenkin laitteiden luo esimerkiksi pelaamaan tai katsomaan jotain ohjelmaa, että äiti saa pienen hetken itselleen.