Hämmästyttävä video eläintarhasta – gorilla tutki loukkaantunutta lintua hellävaraisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australian Uudessa Etelä-Walesissa sijaitsevassa eläintarhassa todistettiin taannoin koskettavaa hetkeä. Tarhassa asuva gorilla vaikutti yrittävän auttaa pulaan joutunutta pientä lintua.

Eläintarhassa kuvatulla videolla gorilla näkee aitaukseensa päätyneen, loukkaantuneen linnun. Kädellinen kiirehtii sen luokse. Suurikokoinen gorilla alkaa tarkastelemaan pientä lintua selvästi uteliaasti, mutta silti varovaisesti.

Apina nähdään koskettelemassa lintua toistuvasti hellävaraisesti, kuin yrittäen saada sen lentämään. Tilannetta seuraavien huolesta huolimatta linnulle ei käy huonosti. Hämmästyttävä kohtaaminen nimittäin päättyy gorillan jättäessä pienen eläimen rauhaan ja siirtyessä itse kauemmas.