Missä on 14-vuotias Miro Lehtinen? Katosi yli kuukausi sitten Lounais-Suomesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Lounais-Suomen poliisi pyytää havaintoja yli kuukauden kadoksissa olleesta Miro Lehtisestä. Tiedotteen mukaan 14-vuotias Miro Lehtinen poistui asuinpaikastaan keskiviikkoiltana 7. lokakuuta. Hän ei ole sen jälkeen palannut takaisin.

Poliisin saamien tietojen mukaan Miro Lehtisellä on ollut kadotessaan vaaleat revityt farkut, musta huppari ja pipo. Hupparin rinnassa on pieni Niken logo ja pipossa pieni tähti edessä. Kadonneen vaatetus voi olla erilainen.

Poliisi pyytää tietoja kadonneesta tai havaintoja, jotka voisivat liittyä pojan katoamiseen. Tiedot voi toimittaa sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai lähimmälle poliisiasemalle.Liitteenä oleva kuva kateissa olevasta henkilöstä on noin vuoden vanha.

Poliisi