Nerokas keksintö lahjapaperin leikkaamisen – ei enää saksia ja tuskailua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulun aika lähestyy parhaillaan kovaa vauhtia, ja varsinkin monissa lapsiperheissä pohditaan jo kuumeisesti lahjaideoita pukinkonttiin. Perinteisesti lahjojen pakkaaminen joulupaperiin on ollut monille varsin tuskastuttava urakka, sillä jo pelkkä lahjapaperin leikkaaminen suoraan linjaan tuottaa usein haasteita. Varsinkin saksilla tehtynä.

Nyt ongelmaan on keksitty nerokas apuväline The Original Little ELF Gift Wrap Cutter, joka auttaa paitsi levittämään paperia pakettiin tarvittavan määrän myös leikkaa lahjapaperin viivasuoraan ilman tuskailua. Kyseessä on hyvin yksinkertainen lieriömäinen muovinen keksintö, joka pujotetaan lahjapaperirullan ympärille ja pidetään siinä kunnes rulla on käytetty. Näin ollen leikkuri ei katoa edes silloin, kun lahjapaperit ovat kaapissa odottamassa seuraavaa käyttökertaa.

Valmistajan mukaan keksintö varmistaa myös sen, ettei paketoijan sormet voi saada leikkurista haavoja sormiinsa. Tuote on tullut markkinoille Yhdysvalloissa ja Sakssassa, jossa sen hinta on vajaa 14 euroa. Tuote on jo ennakkoon monille television katsojille tuttu, sillä se esiteltiin joulukuussa 2019 Leijonan kita -ohjelmasarjan Yhdysvaltojen versiossa. Edellisen kerran tuote oli mukana ohjelmassa elokuussa 2020.