Diplolle lähestymiskielto – syytetään levittäneen intiimikuvia kostoksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkituottaja ja DJ Diplo on saanut väliaikaisen lähestymiskiellon. Kieltoa haki anonyyminä pysyttelevä nainen, jonka mukaan artisti on levittänyt hänestä kostoksi intiimikuvia. Oikeuden pöyätkirjojen mukaan nainen kertoo tavanneensa tuolloin 36-vuotiaan Diplon ollessaan 17-vuotias.

Naisen mukaan he aloittivat intiimin suhteen, jonka aikana he muun muassa jakoivat toisilleen seksuaalisia kuvia. Hän syyttää muusikkoa kuviensa levittämisestä ilman hänen lupaa.

NBC-uutissivuston mukaan tuomari on sittemmin vaatinut Diploa, oikealta nimeltään Thomas Wesley, lopettamaan kuvien luvattoman jakamisen ja poistamaan jo aikaisemmin jaetut kuvat osana lähestymiskieltoa. Muusikon asianajaja on puolestaan kiistänyt päämiehensä rikkoneen mitään lakia. Hänen mukaansa oikeustoimet nostanut nainen on ahdistellut Diploaa yli vuoden ajan.