Harvey Weinstein sairastui vankilassa – epäillään saaneen uuden koronavirustartunnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatuottaja Harvey Weinstein on tuomittu 23 vuoden vankeusrangaistukseen seksuaalirikoksista. Mies on hyvin sairas, eikä maailmalla jylläävä koronavirus helpota asiaa. New Yorkin osavaltion sijaitsevassa vankilassa tuomiotaan suorittava mies on nyt testattu koronaviruksen varalta.

Hänellä kerrotaan olevan kuumetta ja hänet on asetettu eristykseen. TMZ:n mukaan koronatesti on tehty ja sen tuloksia odotetaan parhaillaan. Hän sairasti koronaviruksen ensimmäisen kerran jo maaliskuussa 2020.

Hänen asianajajiensa mukaan 68-vuotias Harvey Weinstein on lähes sokea, liki liikuntakyvytön ja syö 20 eri lääkettä päivittäin. Miehellä on korkea verenpaine, diabetes, selkärangan ongelmia ja sydänvaivoja. Yli sata naista syyttää häntä seksuaalirikoksista. Weinstein on käyttänyt ison osan omaisuudestaan rikosten sovittelemiseen ja korvausten maksamiseen.