Juuri synnyttänyt Hilaria Baldwin loukkaantui – nilkka murtui lenkillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin saivat syyskuussa kuopuksensa. Aktiivisesti kuntoilua harrastava Hilaria on nyt murtanut nilkkansa juoksulenkillä. Viiden lapsen äiti kertoi aiemmin olevansa uupunut koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Hän on joutunut nyt vuoteen omaksi.

– Menin juoksulenkille ja minut ohitti auto kovaa. Tiellä ei ollut kunnollista reunusta, joten jouduin hyppäämään pientareelle. Kun olin palaamassa takaisin tielle, mursin nilkkani. Se oli typerää ja olen todella turhautunut ja surullinen. Olen kuitenkin päättänyt pysyä positiivisena ja parantua pian.

Baldwinit ovat saaneet viisi lasta seitsemän vuoden aikana. Lisäksi pari joutui kokemaan surullisen keskenmenon yhden lapsen kohdalla. Hilaria Baldwin on noussut usein otsikoihin raskauden jälkeen treenatun vartalonsa ansiosta. Pariskunta avioitui vuonna 2012.