Kelly Bensimonin biksuvartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon muistetaan New Yorkin täydelliset naiset -realityohjelmasta. Nainen on toiminut myös vuosia mallina ja hänet onkin nähty lukuisten lehtien kansissa ja suurten muotitalojen näytöslavoilla kävelemässä. Hän on esimerkki siitä miten upeasti vartalon voi pitää mallinmitoissa myös hieman korkeammalla iällä.

Nyt Kelly nähdään poseeraamassa upeissa kuvissa rantamaisemissa laiturilla, jossa hän seisoskelee punaisissa bikineissä. Kuva osoittaa, että Bensimon on ylä täydellisyyttä hipovassa kunnossa.

52-vuotias Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, toimii nykyään korusuunnittelijana ja kirjailijana. Aiemmin nainen on ollut myös useiden lehtien päätoimittaja ja hän on työskennellyt muun muassa Elle-lehdelle. Mallina toimiessaan Bensimon on nähty Clarins-kosmetiikkamerkin mainoskasvona.