Mitkä pakarat! Demi Rose kuvattiin sukeltamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose pääsee malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Yhteistyö Pretty Little Thing -verkkokaupan kanssa lennätti tähden jo taannoin Malediiveille luksuslomalle, jonka aikana nainen julkaisi näyttäviä kuvia itsestään.

Viime aikoina Demi on lomaillut Espanjassa Ibizalla, jossa hän on tallentanut runsaasti kuva- ja videomateriaalia seuraajilleen julkaistavaksi. Nyt vuorossa on ollut näyttävä video, jossa Rose sukeltaa meren syvyyksiin snorkkelilla varusteetuna.

Video on ikuistettu Demi Rosen taannoisella reissullaan Malediiveille, josta seuraajat ovat viime aikoina saaneet niin ikään runsaasti materiaalia nähtäväkseen. Demi kiersi taannoin ainakin parin viikon ajan saariryhmää ja lupasi julkaista kuvia ja videoita jokaisesta käymästään matkakohteesta.