Poliisi pyytää havaintoja nuoren turkulaisnaisen katoamisesta – tutkitaan törkeänä vapaudenriistona

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Turussa 8. marraskuuta kadonnut Iines Kastemaa löydettiin kolme päivää katoamisen jälkeen. Nuoren naisen katoamisesta tiedotettiin nopealla aikataululla ja Yläneellä suoritetut etsinnät tuottivat lopulta tulosta. Tapausta tutkitaan nyt muun muassa törkeänä vapaudenriistona. Poliisi pyytää edelleen vihjeitä katoamiseen liittyen.

Tutkijoita kiinnostavat erityisesti havainnot autoista ja ihmisistä Vanhan Hämeentien loppupäässä, Kuralankadulla, Jaanintiellä sekä Kohmontien ja Jaanintien risteyksen läheisyydessä sunnuntain vastaisena yönä noin kello 01–02 aikaan. Poliisi toivoo yhteydenottoja erityisesti kahdelta taksinkuljettajalta, joilla saattaa olla havaintoja autoista ja ihmisistä Jaanintieltä noin kello 01.30 aikoihin.

Toinen tuolloin paikalla olleista takseista on väriltään valkoinen. Lisäksi poliisi pyytää havaintoja autoilijalta, joka ajoi Vanhalla Hämeentiellä, Virmuntien kohdalla edestakaisin useampaan otteeseen kyseisenä yönä noin kello 01 aikaan.

Tapaukseen liittyvät vihjeet sekä näköhavainnot voi ilmoittaa poliisin vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. Poliisi on suorittanut erilaisia tarkistuksia, ja asian esitutkinta jatkuu. Asiasta tiedotetaan tarvittaessa myöhemmin lisää esitutkinnan edetessä.

– Poliisi ei esitutkinnan tässä vaiheessa kerro asian yksityiskohdista tarkemmin eikä ota kantaa muihin mahdollisiin rikosnimikkeisiin.