Jennifer Lopezin rintavako veti hiljaiseksi gaalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sunnuntaina vietettiin musiikkialaa juhlistava 2020 American Music Awards -gaala. Kuten moni muukin tapahtuma tänä vuonna, myös tämä gaala järjestettiin poikkeuksellisella tavalla eikä paikalla ollut yleisöä. Moni tähti vastaanotti palkinnot etänä ja myös esiintyi videoyhteyksien avulla muista kaupungeista.

Tänä vuonna gaalapukeutumisessa muotivärinä nähtiin hopea. Muun muassa latinotähti Jennifer Lopez, popsensaatio Dua Lipa ja huippumalli Cara Delevingne nähtiin hopeisissa asuissa. Lopezilla ja Lipalla oli yllään seksikkäät ja lyhyet mekot kun taas Delevingne oli luottanut hopeisena sädehtivään jakkupukuun.

Dua Lipa voitti gaalassa ensimmäisen American Music Awards -palkintonsa. Dua Lipa palkittiin parhaasta pop-rock -kappaleesta palkinnolla, joka osoitettiin tähden Don’t Start Now -jättihitille. Jennifer Lopez ihastutti gaalassa seksikkäällä esiintymisellään Maluman kanssa kun parivaljakko esitti yhdessä lavalla kappaleen Pa’ Ti + Lonely.