Rosanna Kulju julkaisi upean uimapukukuvan – ilkeät kommentit ihmetyttävät

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rosanna Kulju kruunattiin vuonna 2015 Miss Helsinki -kilpailun voittajaksi. Pari vuotta sitten Kulju alkoi myös itse pyörittämään kilpailua Martina Aitolehden myytyä kilpailun omistajuuden nuorelle naiselle. Nyt 28-vuotias Rosanna Kulju on avautunut sosiaalisessa mediassa ilkeistä kommenteista, joilla ollaan tarkoittavinaan hyvää.

Rosanna Kulju julkaisi itsestään Instagram-kanavalleen taannoin upean kuvan, jossa nainen nähdään vaaleanpunaisessa uimapuvussa. Missikaunotar sai nopeasti kuvaan ylistäviä kommentteja, mutta mukaan mahtui myös sellaisia viestejä, joissa oli ikävä sivumaininta tähden vartalosta.

– Hyvännäköinen tyttö, vaikka vähän pyöreä, eräs mies kommentoi kuvaa.

– Ihanaa kun joku uskaltaa näyttäytyä uikkareissa vaikka ei langanlaiha olekaan. Pieni pyöreys on kauniimpaa minusta, eräs naispuolinen seuraaja kommentoi.

Nyt Rosanna Kulju otti julkaisussaan kantaa näihin kommentteihin. Tähti ei ymmärrä, minkä vuoksi naisen vartalon kokoa ei vieläkään osata olla arvostelematta. Naista harmittaa myös juuri tälläiset kommentit, joissa ilkeä maininta verhotaan positiivisen kuuloiseksi, mutta se ei siltä viestin vastaanottajasta kuitenkaan tunnu.