Terminator-tähti Linda Hamiltonin identtinen kaksoissisar kuoli – oli 63-vuotias

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Terminator – tuhoaja ja Terminator 2 – Tuomion päivä -elokuvista tunnetun näyttelijä Linda Hamiltonin kaksoissisar on kuollut. Leslie Hamilton Freas oli menehtyessään 63-vuotias.

Leslien kerrotaan kuolleen yllättäen New Jerseyssä 22. elokuuta. Hänen kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu. Burlington Country Times -lehdessä julkaistun kuollinilmoituksen mukaan nainen työskenteli omistautuneena hoitajana ensiapupoliklinikalla ja saattohoidossa.

Leslie esiintyi elämänsä aikana yhdessä elokuvassa, identtisen sisarensa tähdittämässä Terminator 2 -elokuvassa. Leslie toimi elokuvassa Sarah Connoria esittäneen Lindan sijaisnäyttelijänä muun muassa kohtauksessa, jossa T-1000 -cyborgi muuttuu hänen näköisekseen. Kaksoissisaren lisäksi Leslietä jäivät suremaan vanhempi sisarus, pikkuveli, kolme lasta sekä kaksi lastenlasta.