Harvey Weinsteinin pelätään tekevän itsemurhan – valvotaan ympäri vuorokauden

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalirikollinen ja entinen elokuvatuottaja Harvey Weinstein kärsii parhaillaan 23 vuoden pituista tuomiotaan New Yorkin osavaltiossa sijiatsevassa vankilassa. Monisairasta miestä valvotaan kameroilla kellon ympäri, koska hänen pelätään tekevän itsemurhan sellissään.

Vankeinhoitolaitoksen väki ei halua, että Harvey Weinsteinille käy samalla tavalla kuin taannoin miljardööri Jeffrey Epsteinille. Niin ikään seksuaalirikoksista ja ihmiskaupasta tuomittu Epstein hirtti itsensä vankiselliin. Tapausta on spekuloitu siitä lähtien, koska hänellä ei ollut ympärivuorokautista valvontaa, TMZ uutisoi.

Weinsteinin kohdalla ei aiota tehdä samaa virhettä. Hänellä epäiltiin äsken toista koronavirustartuntaa, mutta testi oli negatiivinen. Kerroimme aiemmin, että 68-vuotias Harvey Weinstein on lähes sokea, liki liikuntakyvytön ja syö 20 eri lääkettä päivittäin. Miehellä on korkea verenpaine, diabetes, selkärangan ongelmia ja sydänvaivoja. Yli sata naista syyttää häntä seksuaalirikoksista.