Victoria Beckham esitteli farkkupeppunsa – nimikirjaimilla varustettuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham toimii loistavana mallina omille vaatteilleen. Tällä kerralla tähti esitteli yllään uuden mallistonsa kimaltelevaa neuletta ja suoralahkeisia farkkuja.

Victoria Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavalleen kuvia, joissa hän esitteli oman vaatemallistonsa neuletta ja farkkuja hänen yllään. Ensimmäisessä kuvassa 46-vuotias tähti poseeraa kameralle pyllistäen, jolloin nähdään, että farkuissa on takataskuissa hauska yksityiskohta. Niihin on kirjailtu naisen nimikirjaimet.

Suoralahkeiset housut henkivät 70-lukua parhaimmillaan. Raidallinen kimalteleva paita sopii housujen kanssa samaan asukokonaisuuteen loistavasti ja on Victoria Beckhamin mielestä täydellinen valinta joulupyhien viettoon.