Pussycat Dolls -kaunotar joogaa kotonaan – näyttävä päälläseisonta alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

Syyskuussa 39 vuotta täyttänyt Ashley Roberts pitää terveydestään ja vartalostaan hyvää huolta. Nainen treenaa säännöllisesti ja nyt hän onkin julkaissut Instagram-kanavallaan kuvia, joissa hän joogaa kotonaan. Roberts kommentoi kuvia selittämällä, että aina hänkään ei jaksa poistua kotoa, jolloin jooga omassa olohuoneessa saa riittää.

Näyttävällä laulajatähdellä on kuvissa yllään alusvaatesetti, johon kuuluu valkoinen treenitopin kaltainen yläosa ja korkeavyötäröiset alushousut. Pikkuruinen asu korosti Ashley Robertsin timmiä vartaloa, joka näyttää kuvissa taipuvan myös näyttävään päälläseisontaan.