Chris Pratt paljasti vähävaraisesta lapsuudestaan: ”Turvauduimme ruokapankin apuun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Chris Pratt on hyvin menestynyt urallaan ja tienannut elokuvien parissa itselleen melkoisen omaisuuden. Pratt osaa olla kiitollinen saamastaan elämäntyylistä, koska hänen lapsuudessaan heillä ei ollut aina rahaa edes ruokaan.

Chris Pratt on joulupyhien lähestyessä halunnut muistuttaa ihmisiä keräyksistä, jolla avustetaan ruokapankkeja auttamaan vähävaraisia perheitä. Prattilla on People-sivuston mukaan aiheesta omakohtaista kokemusta, koska myös hän muistaa miten lapsena heidän perheensä tukeutui ruokapankin tarjoamaan apuun.

Koronaviruspandemia on pahentanut monien perheiden taloudellista tilannetta, minkä vuoksi ihmisten apu on nyt entistäkin tärkeämpää. ”Vartuin 7.000 ihmisen kylässä, jossa oli välillä vaikea pärjätä rahallisesti. Perheeni turvautui toisinaan ruokapankin apuun eikä siinä ole mitään hävettävää. Apua voi löytää, sitä on tarjolla eikä sen vastaanottamisessa ole mitään väärää”, 41-vuotias Chris Pratt muistuttaa.