Orava söi käynyttä päärynää – kuvattiin myöhemmin umpihumalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Minnesotassa kuvatulla videolla nähdään juhlapyhien viettoon selkeästi varaslähtöä ottanut orava. Jyrsijä oli nimittäin paikallisen naisen yllätykseksi selkeästi umpihumalassa syötyään käynyttä hedelmää.

Inver Grove Heightsissä asuva Katy Morlok kertoo jättäneensä pihan eläimille kuhollisen vanhoja päärynöitä. Lil Red -lempinimen saanut orava kävi nopeasti noutamassa yhden niistä, ja kljetti sen mukanaan puuhun. Noin tuntia myöhemmin hän näki jyrsijän käyttäytyvän yhtä sekavasti kuin se olisi ollut palaamassa aamuyön pikkutunteina kotiin baarista.

Morlok kertoo Fox 9 -uutissivustolle tajunneensa päärynöiden olleen niin vanhoja, että ne olivat alkaneet käymään. Lil Redistä hieman huolissaan olleen naisen onneksi orava vaikutti olevan kunnossa seuraavana päivänä. Krapula-aaminainen jyrsijälle tosin vaikutti maistuvan.