Rintoihin ryhtiä treenillä – nämä neljä liikettä kiinteyttävät rintojen aluetta

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kehonmuokkaukseen keskittyvällä treenillä yritetään yleensä saada tiettyihin vartalon lihaksiin lisää muotoa ja pyöreyttä samalla kun rasvaa poltetaan aerobisen harjoittelun ja terveellisen ruokavalion avulla. Poosh-hyvinvointisivusto esitteli nyt treenin, jonka avulla naiset voivat saada rintojensa aluetta kiinteämmäksi.

Rintalihasten treenaaminen ei suoranaisesti kasvata rintoja, koska treeni kasvattaa lihasta, mutta ei lisää rintakudosta. Rintojen aluetta voidaan kuitenkin kiinteyttää keskittymällä kuntoilussa lihaksiin, jotka ympäröivät rintoja. YouTube-videolla nähdään esimerkkitreeni, jonka avulla rintoihin voidaan tuoda lisää ryhtiä.

Liikkeet keskittyvät arvatenkin ylävartaloon ja niiden tekemiseen tarvitaan avuksi käsipainot ja jumppapallo. Videolla nähdään neljä erilaista liikesarjaa, jotka sisältävät korotettuja etunojapunnerruksia, ojentajalihasten tekemistä, penkkipunnerruksen ja vipunoston.