Aspeniin etsitään laskettelevaa lastenvahtia – palkka yli 100 000 euroa vuodessa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitsevaan laskettelukeskuksestaan tunnettuun Aspenin kaupunkiin etsitään lapsenvahtia. Tehtävä on listattu kansainväliselle lastenhoitajia korkealuokkaisille perheille välittävän Jobs in Childcare -sivustolle.

Aspeniin palkattavan lastenhoitajan tehtävänä on opettaa ja kasvattaa neljävuotiasta poikaa 12 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa. Hänen on pidettävä huolta lapsen rutiineista ja päivärytmistä. Kotikouluun kuuluu myös hyvien tapojen ja käyttäytymismallien oppiminen, työtarjouksessa kuvaillaan.

Lastenhoitajan tehtävänä on myös opettaa hoidettavalleen lapselleen laskettelu- ja lumilautailutaitoja. Hoitaja pääsee asumaan ilmaiseksi joko omaan asuntoonsa tai palvelusväelle varattuun talonosaan. Työhön kuuluu myös perheen mukana matkustelu ja hänen on osattava englannin kielen lisäksi espanjaa, italiaa tai ranskaa. Palkka on 100.000-115.000 euroa.