Elizabeth Hurley biksuissa siskonsa kanssa – upea ulkomuoto kulkee suvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä ja vaatesuunnittelija Elizabeth Hurley on jo vuosikymmenten ajan tunnettu näyttävästä ulkomuodostaan. Tuoreessa kuvassaan tähti osoittaa ulkonäkögeenin kulkevan vahvana hänen perheessään.

Elizabeth Hurley jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa isosiskonsa Kate Curranin kanssa bikineissä. Kuva otettiin tähden mukaan viime kesänä. Samalla tähti mainosti uimavaatemerkkinsä Black Friday -tarjouksia.

Hurley kertoo hänen ja isosiskonsa pukeutuneen lapsena ja nuorena samanlaisiin, mutta erivärisiin vaatteisiin. Sama tyyli jatkui tuoreessa Instagram-kuvassa. Kate Curran on nimittäin pukeutunut siinä sinisiin bikineihin, kun taas Elizabeth Hurleyn päällä nähdään pinkit bikinit.