Finnkino lopettaa elokuvanäytökset pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusimpien viranomaismääräysten vuoksi Finnkino lopettaa elokuvanäytökset pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa teattereissaan 30. marraskuuta – 18. joulukuuta väliseksi ajaksi. Lahden Kuvapalatsissa rajoitus on voimassa 30. marraskuuta – 14. joulukuuta. Teattereiden myymälät palvelevat asiakkaita toistaiseksi rajoitetuin aukioloajoin. Elokuvateatterit muilla paikkakunnilla jatkavat toimintaansa paikallisten viranomaismääräysten ja Turvallisesti yhdessä –toimenpiteidemme mukaisesti.

– Henkilökunnan turvallisuus ja hyvinvointi ovat tärkeimpiä prioriteettejamme. Olemme kuitenkin valmiita avaamaan teatterit heti kun se vain suinkin on mahdollista. Toivomme, että näillä rajoitustoimenpiteillä on riittävä vaikutus, jotta saisimme nyt suljettavat teatterit avattua uudestaan jouluksi, kertoo Finnkinon kaupallinen johtaja Hannele Wolf-Mannila.

Joulun ajan ohjelmistosta löytyy kauan odotetun Wonder Woman 1984:n lisäksi lukuisia kotimaisia hittejä, kuten koko perheen komedia Peruna ja Marko Röhrin luontotrilogian häikäisevä päätösosa Tunturin tarina. Perheitä viihdyttää muun muassa vauhdikas seikkailuelokuva Pertsa ja Kilu. Kaikkien tuona aikana umpeutuvien sarjalippujen voimassaoloaikaa jatketaan 31. tammikuuta 2021 asti. Muutos toteutetaan automaattisesti eikä vaadi Finnkinon asiakkailta toimenpiteitä.