Halle Berryn väitettiin olevan huono sängyssä – napakka vastaus: ”Kysy mieheltäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten listoille valittu Hollywood-tähti Halle Berry on joutunut yllättävien huhujen keskiöön. Näyttelijä LisaRaye McCoy vihjasi Cocktails With Queens -keskusteluohjelmassaan kuulleensa Halle Berryn olevan huono sängyssä.

– Niin he sanovat. Niin olen lukenut ja niin olen kuullut, McCoy kuvaili E! Online -sivuston mukaan juontajaparinsa Claudia Jordanin ihmeteltyä kommenttia.

– Rouva McCoy, kysy mieheltäni Van Huntilta. Hän kertoo kaiken mitä sinun tarvitsee tietää, näpäytti Halle Berry myöhemmin Twitterissä kommentin kantauduttua hänen korviinsa.

LisaRaye McCoy korjaili myöhemmin kommenttejaan. Naisen mukaan huhut olivat ilmeisesti juontuneet Halle Berrylle Oscar-palkinnon tuoneen Monster’s Ball -elokuvan seksikohtauksesta. McCoyn mukaan hän ei heteronaisena voi tietää tähden seksitaidoista mutta kertoo huhujen hämmentäneen häntä, sillä hän pitää Berryä erittäin kauniina.