Parturikampaaja neuvoo – näin onnistut hiusten leikkaamisessa kotona

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi moni parturikampaaja joutui keväällä sulkemaan putiikkinsa ovet viikkojen ajaksi. Useat salongit ovat nyt olleet avoinna jo jonkin aikaa, mutta moni tuntuu silti kokeilleen hiustensa leikkaamista ja värjäämistä jo kotonaan halutessaan kokeilla jotakin uutta.

Nyt YouTube-videolla nähdään millaisia neuvoja parturikampaaja antaa naisille, jotka haluavat itse leikata kotonaan hiuksia. Monia kampaamoihin sisälle astuminen edelleen jännittää tartuntavaaran vuoksi, mikä ajaakin yhä useammat kokeilemaan omia taitojaan hiusten leikkaamisen suhteen.

Ensimmäisenä neuvonaan parturikampaajana toimiva Lianne neuvoo ostamaan hiustenleikkuuseen tarkoitetut sakset, koska tavalliset sakset voivat vahingoittaa hiuksia ja aiheuttaa latvojen haaroittumista jo itsessään. Videolla Lianne neuvoo miten etuhiuksia voi leikata, kerrostettuja hiuksia siistiä ja liian paksuja hiuksia keventää.