Sofia Vergara ja Joe Manganiello pelkäävät henkensä puolesta – haluavat suojelua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin hääpäiväänsä viettäneiden Sofia Vergaran ja Joe Manganiellon elämään on ilmaantunut pelottava ongelma. Pariskunta on hakenut suojelua stalkkerilta, jonka kerrotaan vainoavan näyttelijöitä ja heidän poikaansa Manoloa.

Tuottaja Luis Balaguer on hakenut pariskunnan puolesta oikeusteitse lähestymiskieltoa Rengifo Randazzo -nimiselle miehelle. Vainoajaksi kuvailtu mies pidätettiin taannoin luvattomasta tunkeutumisesta Vergaran aidatulle asunalueelle. Randazzon kerrotaan myöntäneen poliiseille etsineensä Vergaraa, Manganielloa ja heidän poikaansa.

Joe Manganiellon ja Sofia Vergaran kerrotaan TMZ-sivuston mukaan pelkäävän henkensä edestä. Randazzo on nimittäin aikaisemmin pidätetty perheväkivallasta, ja hän on ennenkin saanut lähestymiskieltoja. Näyttelijäpariskunta haluaa, että miehen täytyy jatkossa pysytellä heistä ja pojastaan vähintään 90 metrin päässä.