Courtney Cox uusi Frendit-kohtauksen – tanssi kalkkuna päässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi monille ikimuistoisimmista Frendit-jaksoista esitettiin Yhdysvalloissa marraskuussa 1998. Siinä kiitospäivän kalkkuna päätyy ensin Matt LeBlancin esittämän Joeyn ja myöhemmin Courtney Coxin esittämän Monican päähän, mistä seuraa koomisia tilanteita.

Nyt Courtney Cox on päättänyt Yhdysvalloissa torstaina vietetyn kiitospäivän kunniaksi luoda jakson kuuluisan kohtauksen uusiksi. Hänet nähdään Instagram-videollaan tanssimassa kalkkuna ja aurinkolasit päässään. Tähti paljasti halunneensa tarjota faneilleen viihdykettä siitäkin huolimatta, että on kyllästynyt näkemään videoita kuuluisasta jaksosta.

– Oloni on erittäin kiitollinen, ja jos näen vielä yhdenkin gif-animaation itsestäni tanssimassa kalkkuna päässä kuin v*tun idiootti, minulla saattaa napsahtaa. Koska olen kiitospäivän symboli, tässä teille lahja. Toivottavasti se tekee teistä onnellisia, Courtney Cox vitsaili videolla.