Hilaria Baldwin: ”Olen väsynyt ja viisi lasta riittää!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Alec Baldwinin ja fitness-ekspertti Hilaria Baldwin ovat saaneet viisi lasta seitsemän vuoden aikana. Lisäksi pari joutui kokemaan surullisen keskenmenon yhden lapsen kohdalla. Viimeisin tulokas on poika ja hän syntyi syyskuun alussa.

Tiuhaan tahtiin lapsia saanut Hilaria Baldwn on nyt sanonut, että viisi lasta on riittävä määrä. People-lehden mukaan 36-vuotias Hilaria Baldwin ja 62-vuotias Alec Baldwin ovat myöntäneet olevansa väsyneitä etenkin koronaviruspandemian vaikutusten takia.

– Tunnen olevani todella väsynyt. Minusta tuntuu, että elämä koronaviruksen kanssa on hullua. Juuri tällä hetkellä tuntuu, että olemme saaneet tarpeeksi lapsia, Bladwin sanaili.

Pariskunta sai ensimmäisen yhteisen lapsen seitsemän vuotta sitten. Carmenin lisäksi heillä on viisivuotias Rafael, neljävuotias Leonard ja kaksivuotias Romeo. Hilaria Baldwin on noussut usein otsikoihin raskauden jälkeen treenatun vartalonsa ansiosta. Pariskunta avioitui vuonna 2012.