Lapsen pää juuttui kissan raapimispuuhun – palokunta joutui pelastamaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapset saattavat vanhempien silmien välttäessä päätyä mitä erikoisimpiin pulmiin. Taannoin eräs Yhdysvaltojen Wisconsinissa asuva perhe joutui kääntymään palokunnan puoleen nelivuotiaan lapsen pään jäätyä jumiin kissan raapimispuuhun.

32-vuotias Cynthia Olson kertoo jättäneensä poikansa Parkerin vain muutamaksi minuutiksi yksin. Yhtäkkiä hän kuuli lapsensa huutavan. Poika onnistunut tunkemaan päänsä raapimispuussa olevan reiän läpi, mutta ei saanut sitä enää pois.

Koska myöskään Cynthia ei saanut poikaa irti kolosta, piti apuun hälyttää palokunta. Paikalle saapuneet apujoukot onnistuivat lopulta pelastamaan pojan runsaalla määrällä nestesaippuaa, ja koettelemus oli ohi noin 10 minuutissa. Välikohtauksesta ehjin nahoin selvinnyt Parker pääsi Metro-lehden mukaan jopa sisarustensa kanssa tutustumaan pihaan parkkeerattuun paloautoon.