Ryan Reynolds avautui isyydestään – nauttii mekkojen tekemisestä kolmelle tyttärelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunnalla Ryan Reynoldsilla ja Blake Livelylla on yhdessä kolme lasta. Nyt Ryan Reynolds on tuoreessa haastattelussaan avautunut siitä millaista kolmen alle kuusivuotiaan tyttären isänä on olla.

Ryan Reynolds on isä viisivuotiaalle Jamesille, neljävuotiaalle Inezille ja yksivuotiaalle Bettylle. Reynolds on ollut karanteenin ajan ainoa mies talossa, mutta hän on viihtynyt naisseurassa hyvin. Reynolds kertoi People-sivuston mukaan, että hän ei itse asiassa kaivannut lainkaan maskuliinista energiaa ympärilleen.

Ryan Reynolds pitää leikkimisestä tyttäriensä kanssa ja nauttii siitä, että hän saa tehdä lasten kanssa tyttöjen juttuja. 44-vuotias tähti ei ole yrittänyt tuputtaa heille minkäänlaisia sukupuolinormeja, mutta hän on kuitenkin huomannut, että lähes heti syntymän jälkeen tytöt eivät ole muuta halunneetkaan tehdä kuin mekkoja. Mekkojen tekeminen on kuitenkin Reynoldsin mukaan mielekästä puuhaa.