Vanessa Hudgens nautiskeli kuuman ystävänsä kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuten moni muukin, kaipaa näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens syksyn iltojen pidetessä ja ilmojen viilentyessä takaisin lämpimämpiin päiviin. Viime viikkoina näyttelijäkaunotar on muistellut aikaa ennen koronastressiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla.

Nyt Vanessa Hudgens on julkaissut kuvan, jossa hän poseeraa biksuissa yhdessä ystävänsä kanssa. Näyttelijätär vihjaa, että kuvassa nähdään ”vaimomatskua”, ja näyttävyttä kaverilla myös riittää. Taannoin Hudgens kertoi kaipaavansa kovasti lomaa ja julkaisevansa siksi itsestään upeita lomakuvia.

– Minusta tuntuu, että loma tekisi meille kaikille terää juuri nyt. Tässä siis kuvia minusta lomalla aikaisemmin tänä vuonna, Vanessa Hudgens kirjoitti taannoin kesäisten otosten kuvatekstissä Instagramissa.