Fifty Shades -tähdelle hämmentävää fanipostia: ”Väitti sen olevan lapseni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pohjoisirlantilainen näyttelijä Jamie Dornan tunnetaan erityisesti roolistaan Fifty Shades of Grey -elokuvatrilogian Christian Greynä. Nyt 38-vuotias tähti on paljastanut saaneensa roolin myötä erikoistakin fanipostia. Joku lähetti Dornanille taannoin kuvan tuntemattomasta lapsesta, ja väitti sen olevan hänen.

– Joku väitti sen olevan lapseni, ja että vaimoni pitäisi tietää minulla olevan 7-vuotias lapsi. Uskon hänen yrittäneen sanoa että lapsi oli minun ja Dakota Johnsonin, että olimme saaneet lapsen tehdessämme ensimmäistä Fifty Shades -elokuvaa. Sanotaan vaikka, että kirje herätti mielenkiintoni. Se oli hieman karmivaa, Jamie Dornan paljasti Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Todellisuudessa Jamie Dornan on ollut naimisissa muusikkovaimonsa Amelia Warnerin kanssa setisemän vuoden ajan, ja pariskunnalla on kolme yhteistä lasta. Fifty Shades -elokuvien ohella Dornan tunnetaan muun muassa Suomessa Netflixissä nähdystä The Fall -sarjasta, parin vuoden takaisesta Robin Hood -elokuvasta ja Trolls: Maailmankiertue -animaatioelokuvasta. Ennen uraansa näyttelijänä hänet tunnettiin myös mallina.