Jonna Heino on kadonnut Valkeakoskelta yli kaksi viikkoa sitten – liikkunut tummanvihreällä Skodalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisilaitos etsii Valkeakoskelta kadonnutta Jonna Heinoa. Hänet on nähty viimeksi sunnuntaina 15. marraskuuta Valkeakosken Yrjölänkadulla puolen päivän aikoihin. Jonna on liikkunut sen jälkeen muualla Pirkanmaalla.

Hän on ollut liikkeellä tummanvihreällä Skoda Felicialla. Auto on vuosimallia 1999 ja sen rekisterinumero on FEB-214. Poliisin mukaan hän on mahdollisesti liikkunut henkilöautollaan Kangasalla, Pälkäneellä ja Hauholla. Myös auto on kadonnut.

Kadonnut on noin 155 senttimetriä pitkä ja hänellä on vaaleat puolipitkät hiukset. Ilmoita havainnoistasi Jonnasta tai hänen autostaan vihjepuhelimeen 0800 90022 tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisi