Tyttöbändi ongelmissa – suosikkiyhtyeen kaunotar jää pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeessä laulavat Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Yhtye aiheutti kuitenkin esiintymisellään MTV EMA 2020 -palkintogaalassa hieman hämmennystä kun yksi naisista puuttui. Jesy Nelson oli poissa terveyssyistä.

Little Mix julkaisi juuri uuden Confetti-nimeä kantavan albumin, jonka puitteissa naiset ovat nyt esiintyneet. Jesy Nelson vetosi aiemmin äkilliseen sairaustapaukseen jäätyään pois gaalaesiintymisestä. Nyt Daily Mail -sivusto uutisoi, että nainen on jäämässä tyttöbändistä pidennetylle tauolle edelleen henkilökohtaisiin terveyssyihin vedoten.

X Factor -laulukilpailussa syntynyt ja koko kisan voittanut Little Mix -tyttöbändi on ollut kasassa jo vuodesta 2011 lähtien. Nyt on kuitenkin huhuttu, että yhtyeen jokaisella jäsenellä olisi salaisia haaveita lähteä omilleen ja kokeilla soolouraa.