Matti Airaksinen tekee paluun radioon: ”Mielettömän hienoa palata”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiouransa jo kertaalleen päättänyt ysäri-isäntä Matti Airaksinen tekee paluun radioaalloille. Parasta ennen! -ohjelmasta lähes ikoniseen asemaan noussut Airaksinen ryhtyy juontamaan Radio Novan perjantai-illoissa Retroperjantai-ohjelmaa. Fanien lisäksi myös PartaMatti on odottanut jo kovasti paluutaan.

– Paluu radioon on jonkin aikaa ollut mielessä ja nyt kysyntä, tarjonta, tilaisuus ja taimaus osuivat täydellisesti kohdilleen. Mielettömän hienoa palata sinne mistä kaikki alkoi. Aloitin radiourani samoissa tiloissa Helsingin Kaapelilla vuonna 2001 Radio Cityn iltajuontajana ja nyt 20 vuotta myöhemmin paluu rikospaikalle, Matti Airaksinen kertoo.

Kuvataiteen ja radiotyön lehtorina Vaskivuoren lukiossa toimiva Airaksinen odottaa innolla uuden yleisön kohtaamista.

– Radio on mielettömän tärkeä osa mua. Tauko on tehnyt monella tapaa hyvää ja on mieletöntä tehdä paluu suoraan huipulle, Radio Novan Retroperjantaihin! Omat odotukset ovat todella korkealla ja odotan innolla tutustuvani uusiin upeisiin tyyppeihin vastaanottimien äärellä, Airaksinen kommentoi.