Naisen unelma toteutui – Sports Illustrated -malliksi 56-vuotiaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sports Illustrated -lehti päätti tänä vuonna nostaa uusia malleja tulevassa 2021 vuoden uimapukunumerossa. Tänä vuonna he etsivät kyvykkäitä malleja jo alalla työskentelevistä kaunottarista, minkä lisäksi mukaan valittiin Rookies-kilpailun kautta täysin tuoreitakin kasvoja.

Yksi uusista ja täysin ensikertalaisista malleista on Kathy Jacobs. Naisen pitkäaikaisena haaveena on aina ollut päästä uimapukumalliksi kyseiseen lehteen, minkä vuoksi hän on hyvin innoissaan siitä, että unelma kävi viimein toteen. Omalla onnistumisellaan 56-vuotias nainen haluaakin kannustaa myös muita naisia unelmoimaan ja ajattelemaan niin, että he voivat iästä riippumatta saavuttaa mitä tahansa.

View this post on Instagram

Nothing has been “handed” to me being a short model over 50! Get it.. I’m doing “hand bra” in the photo. lol The jobs I got I busted my a** and got myself I don’t have a modeling agent! I’m asking you to give a “hand” in changing the modeling game by voting for me! Let’s open doors for the short and older models! 💕💕💕💕VOTE FOR KATHY💕💕💕💕The link is above in my bio. Voting is every day through the 19th! 🙏Thank you for your support it means the 🌎 world to me! #shortgirls #shortgirlsdoitbetter #shortgirlproblems #ageisjustanumber #age #ageisonlyanumber #petitecurves #petitegirl #changethegame #changingthegame #ageisnotavariable #wlyg

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

Tultuaan valituksi Kathy Jacobs pääsi kuvausmatkalle Turks ja Caicos -saarille ja hän nautti täysin rinnoin saamastaan huomiosta. Nainen on todella upea näky poseeratessaan rannalla näyttävissä uimapuvuissa ja bikineissä. Kilpailun jälkeen nainen on saanut suosiota myös sosiaalisessa mediassa, jossa esimerkiksi hänen Instagram-seuraajiensa määrä näyttää nousevan nopeasti.