Bella Thorne riisui alusvaatteisilleen – näinkin levyjä voi nykyisin mainostaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bella Thorne tunnetaan parhaiten näyttelijänä ja mallina. Yhdysvaltalainen tähti on kuitenkin kokeillut siipiään myös näyttelijänä, ja hän valmistautuu parhaillaan uuden singlensä julkaisuun.

Nyt Bella Thorne on mainostanut provosoivasti nimettyä Stupid F*cking B*tch -singleään rohkealle tyylilleen uskollisesti. 23-vuotias tähti jakoi Instagramissa kuvia, joissa hän makaa valokuvien keskellä alusvaatteisilleen riisuuntuneena. Tähden mukaan single julkaistaan 4. joulukuuta.

Taannoin oman OnlyFans-tilinsä avannut ja sen avulla miljoonia tienannut Bella Thorne on näytellyt viime aikoina elokuvissa, kuten Infamous, The Babysitter: Killer Queen ja Chick Fight. Viime vuonna tähti ohjasi myös ensimmäisen aikuisviihdettä ja trilleriä yhdistelleen Her & Him -lyhytelokuvansa.