Cardi B kehuskeli suurilla kiitospäivän juhlillaan: ”12 lasta ja 25 aikuista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Cardi B on tunnettu useista hiteiksi nousseista kappaleistaan ja räväkästä persoonastaan. Tähti kertoo sosiaalisessa mediassa elämästään hyvin totuudenmukaisesti. Nyt Cardi B kehuskeli suurilla kiitospäivän juhlillaan, mikä sai suuren osan naisen seuraajista pahoittamaan mielensä.

Yhdysvalloissa koronatartuntalukemat ovat hyvin korkealla, minkä vuoksi turhia kokoontumisia ja sosiaalista kanssakäymistä on suositeltu välttämään. Nyt Cardi B kertoi järjestäneensä kotonaan kiitospäivän illallisen, johon osallistui 12 lasta ja 25 aikuista. Tämä ei ollut ihmisten mielestä sopiva tapa juhlia kiitospäivää korona-aikana.

Cardi B kertoi, että hän maksoi kaikille sukulaisilleen koronatestit ennen illalliselle saapumista. Siitä huolimatta räppäri sai melkoisen somemyrskyn aikaan. Nainen ihmetteli Twitter-kanavallaan sitä miten ihmiset voivat selviytyä tosielämästä kun he yrittävät niin kovasti loukkaantua kaikesta.