Halsey Grammy-ehdokkuuksista: ”Palkintoja saa suhteilla ja lahjuksilla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime viikolla julkaistiin musiikkialan Grammy Awards -palkintogaalan ehdokkaat. Ehdokkaiden joukossa nähtiin paljon isoja nimiä kuten Dua Lipa, Taylor Swift ja Beyonce, jotka kahmivat useamman ehdokkuuden uusilla albumeillaan ja singlejulkaisuillaan. Muun muassa The Weeknd, Halsey, Selena Gomez sekä Katy Perry loistivat listalla poissaolollaan.

The Weeknd julkaisi Twitterissä aiemmin tulenkatkuisen viestin, jossa hän epäili Grammy Awards -gaalan valintamenetelmiä ja tasa-arvoisuutta prosessissa. Mies on väittänyt koko gaalan olevan korruptoitunut. Nyt 26-vuotias Halsey on kommentoinut Grammy-ehdokkuuksia ja kertonut oman kantansa asiasta.

Halsey on kertonut People-sivuston mukaan, että ehdokkuuksia ja palkintoja saa tuntemalla oikeita ihmisiä. Suhteet ja sopivat lahjukset auttavat naisen mukaan siinä, että tulee valituksi musiikkinsa kanssa Grammy-ehdokkaaksi. Artistin tulee myös olla halukas promoamaan gaalaa ja esiintymään tapahtumassa sen varmistamiseksi, että Grammy-gaala saa miljoonien tulos mainostajilta.