Mikä kurvitar! Megan Thee Stallion poseerasi näyttävissä kuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megan Thee Stallion nousi viime vuonna Billboard-listalle Hot Girl Summer -hitillään, jolla vierailivat Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. TikTok-sovelluksen avulla megasuosioon nousi hyvin nopeasti myös Savage-niminen kappale, joka nousi Suomessakin useiden radiokanavien soittoon.

Megan Thee Stallion julkaisi itsestään nyt upeita kuvia, joissa hän poseeraa kaunis nuden värinen asu yllään. Asu on yhdistelmä mekkoa ja kokovartalopukua kiinnostavan reidessä olevan leikkauksen vuoksi. Tiukka asu korostaa naisen kurveja ja tuo esiin etenkin räppärin pyöreän takapuolen,

Megan Thee Stallionilla on Instagramissa jo yli 17,5 miljoonaa seuraajaa. Naisen fanit ovat tottuneet näkemään tähdeltä seksikästä sisältöä sekä kuvien että videoiden muodossa. Usein räppäri nähdäänkin alusvaatteissa, jotka yllään nainen päätti jälleen ilahduttaa fanejaan.