Vartija esiintyi poliisina – erehtyi sitten pysäyttämään aidon poliisin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisina luvattomasti Yhdysvalloissa esittänyt mies on tehnyt kohtalokkaan virheen. Hän tuli nimittäin pysäyttäneeksi todellisen poliisin, joka näki heti hänen valheensa läpi.

Floridan Orlandossa poliisina työskentelevä Zachary Price oli ajamassa kotiinsa töistä, kun hänet pysäytti epäilyttävästi merkitsemätöntä poliisiautoa muistuttavaa katumaasturia ajanut Omar Forde. Forde oli pukeutunut taktisiin vaatteisiin, jotka niin ikään muistuttivat poliisin uniformua. Mies kehotti Priceä ajamaan hitaammin.

Price kuitenkin osasi erottaa Forden uniformun oikeasta poliisin uniformusta ja otti yhteyttä virkatovereihinsa. Forde pidätettiin Click Orlando -uutissivuston mukaan poliisina esiintymisestä ja ilman voimassaolevaa ajokorttia ajamisesta syytettynä. Mies työskenteli Criminal Task Force -nimiselle vartiointifirmalle, ja hänen hallussaan oli pidätyshetkellä virkamerkki, käsiase ja etälamautin.